UITagenda november

UITagenda november

Wat is er te doen in de maand november? Lees hier de leukste evenementen in de UITagenda van de maand november.

4 november – Zutphen Glass Expo
Bekijk de mooiste ambachtelijk vervaardigde glasobjecten van glaskunstenaars uit binnen- én buitenland in de Walburgiskerk in Zutphen. Al buiten de kerk krijgt je een warm onthaal door diverse demo-glasblazers.

5 november – Boekenbeurs 2023
Meer dan 25 boekverkopers staan in Zutphen klaar met een uiteenlopend aanbod nieuwe en tweedehands boeken: kinderboeken, literatuur, poëzie, sagen en legenden uit alle windstreken, kunst en fotoboeken, religie, esoterie, kookboeken, heraldiek, regionale geschiedenis en nog veel meer.

5 november – Culturele Zondag
Culturele Zondag Doesburg is een kunstroute op élke 1e zondag van de maand in de historische binnenstad van Doesburg. Kunstenaars, galeries, podia, musea en bijzondere locaties zetten hun deuren open voor publiek.

11 november – Posbank Belevingstocht
Beleef de herfst tijdens deze bijzondere wandeltocht door Nationaal Park Veluwezoom en ontmoet onderweg enkele verhalenvertellers, muziekanten en meer.

24 november – Hanzeproeverij wandeling
Als onderdeel van het Hanzejaar 2023 is er een unieke proeverij samengesteld, waarbij je kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij zes geweldige horecagelegenheden onderwijl je wordt ondergedompeld in de rijke Hanze Geschiedenis van Doesburg.

25 november – Avond fototour incl. torenbeklimming
Een fototour, onder begeleiding, door de oude binnenstad van Doesburg langs de meest fotogenieke plekken. Uniek aan deze fototour is dat je in de avond zelfs de hoogste kerktoren van Gelderland kan beklimmen. 

29 november – Comedy Night
Een komische  try-out Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians in De Vroolijke Frans in Brummen. Verse talenten en professionele comedians wisselen elkaar af met korte shows. 

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaronder het beklimmen van een kerktoren, een stadswandeling langs bijzondere monumenten, een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of met een E-scooter door Nationaal Park Veluwezoom. Kortom, jij hoeft je zeker niet te vervelen tijdens jouw verblijf bij B&B Lovenem.

Dit bericht delen