goed verhaal

Blog

B&B Stories juli

Het is volop zomer! Met mijn blote voeten in het gras geniet ik deze ochtend van een kopje koffie in de tuin. Het zonnetje schijnt en ik hoor alle vogels kwetteren. Ik zie de eerste fietsers alweer op de Spankerenseweg. Zij trekken er lekker vroeg op uit om de eerste kilometers nog een beetje in de koelte te fietsen.
Lees verderB&B Stories juli

Wandel de zwerfkeienroute

Afgelopen maand liep ik de gele zwerfkeienroute in Loenen. Een wandelroute van ongeveer 14 kilometer die je meeneemt door het prachtige natuurgebied van de Loenermark. De wandelroute is gemarkeerd met gele pijlen op grote zwerfkeien.
Lees verderWandel de zwerfkeienroute

B&B Stories april

Regelmatig krijg ik de vraag of ik niet mee wil doen met het programma Bed & Breakfast van Omroep Max. Ik heb die vraag altijd beantwoord met een ‘Nee’. Hoe leuk het ook is om een kijkje te krijgen in de keuken van collega B&B’s, wil ik ver weg blijven van de ontbrekende haakjes om iets op te hangen of een suggestie voor gastendoekjes in de wc.
Lees verderB&B Stories april

Ode aan de Hanzesteden

De Hanzesteden zijn al meer dan 800 jaar met elkaar verbonden door water, geschiedenis, handel en gastvrijheid. In 1356 werd het Hanzeverbond gesloten tussen verschillende steden rond de Oostzee, Duitsland en steden in Nederland.
Lees verderOde aan de Hanzesteden

B&B Stories februari

Ik ben dol op reisprogramma’s. Daar kan ik zo heerlijk bij wegdromen… Vroeger keek ik graag naar ‘Floortje naar het einde van de wereld’. Elke aflevering trok zij naar een afgelegen bestemming waar zij mensen bezocht die een bijzonder bestaan leidden.
Lees verderB&B Stories februari