UITagenda maart

UITagenda maart

Wat is er te doen in de maand maart? Lees hier de leukste evenementen in de UITagenda van de maand maart.

2 maart – Met gids op stap in de Veluwezoom
Ga samen met de gids van Natuurmonumenten op pad en laat je verrassen door de prachtige sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn/haar duimpje en vertelt er van alles over. Bos en heideheuvels, je vindt dit allemaal op Veluwezoom! Aanmelden via Natuurmonumenten.

3 maart – Culturele Zondag in Doesburg
Wandel door de oude binnenstad van Doesburg en laat je verrassen door beeldende kunst en muziek in musea, kerken, galeries, ateliers en huiskamers. En ontdek dat historisch Doesburg niet alleen van buiten, maar ook van binnen het bezichtigen waard is. Van 14.30 tot 15.30 uur kun je mee met de Arsenaal gids voor een bijzondere rondleiding door het Arsenaal. Hoor meer over de geschiedenis en zie met eigen ogen het prachtige gebouw. Meer info op www.bezoek-doesburg.nl

15 maart – Pre St Patricks day
🍀🎶 St. Patrick’s – Een Avond Vol Ierse Vreugde! 🎶🍀 Een onvergetelijke viering van St. Patrick’s Day in de Vroolijke Frans. De avond begint om 20:30 en belooft een aaneenschakeling van Ierse muziek, hartverwarmende sfeer en heerlijke hapjes. 🎻 Muzikaal Spektakel: Laat je betoveren door traditionele Ierse deuntjes. Meer info op www.devroolijkefrans.nl

23 maart – Faunadag
Alles te weten komen over herten, reeën, zwijnen en moeflons op de Veluwe? Dat kan op zaterdag 25 maart 2023, tijdens de jaarlijkse Faunadag bij kasteel Middachten in de Steeg. Jachtopzichters vertellen over het Veluws faunabeheer, er zijn lezingen, (roofvogel)demonstraties, rondleidingen, een geweiententoonstelling en er zijn tal van andere educatieve activiteiten. De toegang is gratis.

23 maart – Dageraad op de Veluwezoom
Loop met onze gids mee in de vroege ochtend en ontwaak samen met de bomen en de dieren in het bos. Tijdens deze wandeling maken we onze zintuigen wakker door ze bewust te gebruiken: wat horen we zo vroeg in het bos, wat is er te zien, wat ruiken we….? Speciaal voor vroege vogels! Aanmelden via natuurmonumenten.

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaronder het beklimmen van een kerktoren, een stadswandeling langs bijzondere monumenten, een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of met een E-scooter door Nationaal Park Veluwezoom. Bekijk het actuele aanbod op www.visitbrummen.nl. Kortom, jij hoeft je zeker niet te vervelen tijdens jouw verblijf bij B&B Lovenem.

Dit bericht delen