Reserveren

Wil jij ook authentiek overnachten in appartement het oude voorhuis, in boerderijstudio de varkensstal of in tuinkamer de kippenschuur? Reserveren hier eenvoudig online jouw verblijf. Wij hanteren een minimum verblijf van 2 nachten.

De kippenschuur

Deze voormalige kippenschuur is omgetoverd tot unieke, knusse en sfeervolle tuinkamer. Alles wat je nodig hebt op zo’n 20 m2. De openslaande deuren nodigen je ’s ochtends uit om op je eigen terras te zitten. Voel de zonnestralen op je gezicht en drink je kopje koffie met een orkest van vogels die je een goede dag toewensen.

Welkom in tuinkamer de kippenschuur, een magische plek voor echte buitenliefhebbers.

Details

  • Gasten: 2
  • Grootte: 20m²

Prijzen beginnen bij: 220 per 2 nachten

Details bekijken


De varkensstal

Boerderijstudio de varkensstal is een sfeervolle studio boven de voormalige varkensstal. Het ronde raam, de houten balken en de oude muur geven de ruimte veel karakter en toch heeft de studio een moderne hippe look. Het zou als loft in de Randstad niet misstaan! Deze varkensstal is veel meer dan alleen een plek om te overnachten.

Welkom in studio de varkensstal, een karaktervolle plek waar alle gasten dol op zijn.

Details

  • Gasten: 2
  • Grootte: 30m²

Prijzen beginnen bij: 250 per 2 nachten

Details bekijken


Het oude voorhuis

Appartement het oude voorhuis is onderdeel van onze verbouwde woonboerderij. Een sfeervol appartement aan de zonnigste kant van de boerderij. Jij zal je hier direct thuis voelen. Stap vanuit het oude voorhuis direct de tuin in voor een verfrissende duik in het zwembad, lekker lang buiten tafelen of een borrel op een zomeravond.

Welkom in appartement het oude voorhuis, waar oude tijden herleven.

Details

  • Gasten: 2

Prijzen beginnen bij: 250 per 2 nachten

Details bekijken