ons verhaal

Over ons

Het geheim van de beste mix

Toen Wim en ik elkaar leerden kennen woonden wij nog in de stad. Wij hadden allebei een fulltime baan, een huis vlakbij het centrum en drie opgroeiende kinderen. Je kent het wel,  een druk werk- en gezinsleven. Daarom zochten wij naar iets meer rust in ons leven. De boog kan namelijk niet altijd gespannen staan.

Wij besloten onze plek in de stad te verlaten en te verhuizen naar een boerderij op het platteland. Hier genieten wij van natuur, rust en ruimte. En als wij er zin in hebben dan zoeken wij de drukte van de stad op. Dit is voor ons de beste mix voor het goede leven.

Toen

Wij vonden onze boerderij in het kleine Leuvenheim. Het was liefde op het eerste gezicht. Maar we moesten wel door wat dingen heen kijken. Er was nog geen eerste verdiepingsvloer, er lag nog een berg hooi op de hooizolder, het dak was niet geïsoleerd, de kamers hadden gaskachels en de deel was nog echt een plek waar, bij wijze van, ‘s ochtends de koeien stonden. Maar de plek straalde rust en warmte uit. Dit is wat wij zochten!

en nu…

Inmiddels is de boerderij helemaal opgeknapt en gemoderniseerd.  Wij wonen al een aantal jaar met veel plezier op deze mooie plek. Wakker worden met het gefluit van de vogels, af en toe een paard en wagen door de straat en een paar mooie (Hanze-)steden in de buurt. Wij hopen dat jij, net zo als wij, ook kan genieten van deze mooie mix van natuur & stad of even helemaal nix.