UITagenda oktober

UITagenda oktober

Wat is er te doen in de maand oktober? Lees de leukste evenementen uit de regio in de UITagenda van de maand oktober.

1 oktober – Culturele zondag
Culturele Zondag Doesburg is een kunstroute op élke 1e zondag van de maand in de historische binnenstad van Doesburg. Kunstenaars, galeries, podia, musea en bjizondere locaties zetten hun deuren open voor publiek.

8 oktober – Nationale Bokbierdag
Tijdens de Nationale Bokbierdag in Zutphen zijn er verschillende soorten bokbier verkrijgbaar en geniet je de hele dag door van live muziek!

14 oktober – 24 uur Hanze
In Hanzestad Zutphen en Doesburg zijn er allerlei culturele activiteiten, zoals lezingen, muzikale optredens, tentoonstellingen, workshops en rondleidingen. En als klap op de vuurpijl zijn de meeste musea die avond speciaal open voor publiek!

21 oktober – Brocante Fair
Meer dan 60 topaanbieders uit binnen-en buitenland zijn aanwezig op het Zwitsalterrein in Apeldoorn met de mooiste brocante, woonaccessoires, antiek, vintage en industriele topstukken. 

22 oktober – Herfstfestival in Brummen
Het kleinschalige festival ‘Herfstfestival Broek’ bij uitspanning de Vroolijke Frans in Broek/Brummen. Een eerbetoon aan streekproducten met een heerlijke streekbierproeverij en livemuziek.

28 oktober – Jazz & So festival
Een jazzfestijn met maar liefst 21 bands in het historische centrum van Hanzestad Zutphen.

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaronder het beklimmen van een kerktoren, een stadswandeling langs bijzondere monumenten, een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of met een E-scooter door Nationaal Park Veluwezoom. Kortom, jij hoeft je zeker niet te vervelen tijdens jouw verblijf bij B&B Lovenem.

Dit bericht delen