Eten en drinken

Hoewel je bij B&B Lovenem prima zelf kan koken, is het natuurlijk ook  leuk én lekker om samen gezellig uit eten te gaan. Wat wil jij eten vanavond? Hieronder vind je een aantal suggesties die zeker de moeite waard zijn.

Uit eten in Brummen en omgeving

Tante Blanche
Culinair dineren bij Tante Blanche met een Bib Gourmands vermelding van Michelin. Wees er snel bij want dit sfeervolle restaurant aan de Arnhemsestraat 22 in Brummen zit snel vol. Voor reserveringen bel 0575 76 91 09.

Marmaris
Bestel hier je krokant en rijkelijk belegde pizza, shoarma of grillschotel. Je vindt Marmaris op de hoek Tuinstraat/Amachtstraat in Brummen. Zij bezorgen ook aan huis.

De Kersebloesem
Een smaakvol Chinees specialiteiten restaurant ‘Where east meets west’ aan de Arnhemsestraat 121 in Leuvenheim. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Reuvershoeve
Proef hier de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken van Brummen e.o., volgens familierecept gebakken. Je vindt Reuvershoeve aan de Zutphensestraat 199 in Brummen.

De Vroolijke Frans
Ervaar de gemoedelijke sfeer van ‘Uitspanning de Vroolijke Frans’ in het buitengebied van Brummen, waar eten, drinken en cultuur het motto is. Je vindt De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Brummen.

De Engelenburg
Stijlvol dineren in het mooist gelegen restaurant van Nederland. Het 19de eeuwse Serre restaurant van kasteel Engelenburg is op en top culinair genieten. Maak het diner compleet met de speciaal geselecteerde Zuid Afrikaanse wijnen. De Engelenburg, Eerbeekseweg 6 in Brummen.

Lunchen in Brummen en omgeving

Koffie & Tijd
In Italië is het heel gebruikelijk dat mensen een kop koffie buiten de deur drinken. Even tot rust komen onder het genot van een koffie en een heerlijk gevulde brioche of een high tea. Alle lekkernijen zoals appeltaart, tiramisu en (kweeperen-) cake worden thuis handgemaakt. Koffie & Tijd vind je aan de Arnhemsestraat 18 A in Brummen.

Gallery Grand Café
Lunchen tussen een grote collectie klassieke auto’s en oldtimers? Dat kan bij Gallery Grand Café aan de Arnhemsestraat 47 in Brummen. Vanaf de eerste verdieping heb je ook een fantastisch uitzicht over de uiterwaarden en de IJssel.

Het Keukengemaal
Weids genieten van diverse lunchgerechten met ingrediënten uit de achterhoek. Je vind het Keukengemaal bovenop de dijk aan de Veerweg 1 in Bronkhorst, bij het kleinste stadje van Nederland. Even met het pontje de IJssel oversteken dus.

Drinken in Brummen en omgeving

De Vroolijke Frans
Na een wandeling heerlijk genieten van een drankje op het zonnige terras van ‘Uitspanning de Vroolijke Frans’ in het buitengebied van Brummen, waar eten, drinken en cultuur het motto is. Je vindt De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Brummen.

Het Kunstgemaal Café
Weids genieten met een verse koffie of thee met taart, huisgemaakte soep, tosti, broodjes en wijn, bier, fris en sap of een borrelplankje. Je krijgt streekproducten die met zorg voor natuur, dier en mens zijn gemaakt. Je vindt het Kunstgemaal Café bovenop de dijk aan de Veerweg 1 in Bronkhorst, bij het kleinste stadje van Nederland. Let op de openingstijden!