Eten en drinken

Hoewel je bij B&B Lovenem prima zelf kan koken, is het natuurlijk ook  leuk én lekker om samen gezellig uit eten te gaan. Wat wil jij eten vanavond? Hieronder vind je een aantal suggesties die zeker de moeite waard zijn.

Uit eten in Brummen en omgeving

Tante Blanche
Culinair dineren bij Tante Blanche. Er is geen menukaart. Je kiest voor een 2, 3, 4, 5 of 6 gangen diner en geeft je dieetwensen door. Wees er snel bij want dit sfeervolle restaurant aan de Arnhemsestraat 22 in Brummen zit snel vol. Voor reserveringen bel 0575 76 91 09.

Grand Café Audrey’s
Centraal aan het Marktplein 18 in Brummen vind je Grand café Audrey’s. Een restaurant met eerlijke gerechten ut de Nederlandse en Franse keuken.

Marmaris
Bestel hier je krokant en rijkelijk belegde pizza, shoarma of grillschotel. Je vindt Marmaris op de hoek Tuinstraat/Amachtstraat in Brummen. Zij bezorgen ook aan huis.

De Kersebloesem
Een smaakvol Chinees specialiteiten restaurant ‘Where east meets west’ aan de Arnhemsestraat 121 in Leuvenheim. Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Reuvershoeve
Proef hier de lekkerste ambachtelijke pannenkoeken van Brummen e.o., volgens familierecept gebakken. Je vindt Reuvershoeve aan de Zutphensestraat 199 in Brummen.

De Vroolijke Frans
Ervaar de gemoedelijke sfeer van ‘Uitspanning de Vroolijke Frans’ in het buitengebied van Brummen, waar eten, drinken en cultuur het motto is. Je vindt De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Brummen.

De Engelenburg
Stijlvol dineren in het mooist gelegen restaurant van Nederland. Het 19de eeuwse Serre restaurant van kasteel Engelenburg is op en top culinair genieten. Maak het diner compleet met de speciaal geselecteerde Zuid Afrikaanse wijnen. De Engelenburg, Eerbeekseweg 6 in Brummen.

Lunchen in Brummen en omgeving

Gallery Grand Café
Lunchen tussen een grote collectie klassieke auto’s en oldtimers? Dat kan bij Gallery Grand Café aan de Arnhemsestraat 47 in Brummen. Vanaf de eerste verdieping heb je ook een fantastisch uitzicht over de uiterwaarden en de IJssel.

Het Keukengemaal
Weids genieten van diverse lunchgerechten met ingrediënten uit de achterhoek. Je vind het Keukengemaal bovenop de dijk aan de Veerweg 1 in Bronkhorst, bij het kleinste stadje van Nederland. Even met het pontje de IJssel oversteken dus.

De Vroolijke Frans
Na een wandeling heerlijk genieten van een drankje op het zonnige terras van ‘Uitspanning de Vroolijke Frans’ in het buitengebied van Brummen, waar eten, drinken en cultuur het motto is. Je vindt De Vroolijke Frans aan de Knoevenoordstraat 51 in Brummen.