Visit Brummen

Visit Brummen

Wat valt er te zien en doen in Leuvenheim, Brummen en Eerbeek? Wij maken je graag wegwijs in onze prachtige Gemeente! Een unieke plek waar Veluwe en IJssel elkaar ontmoeten. Kom jij bij ons overnachten? Dan delen wij met jou de mooiste plekjes in de buurt.

Wandelen
Te voet geniet je met volle teugen van het gezellige dorpsleven en ervaar je tot in je tenen de rust van het buitengebied. Dus trek je wandelschoenen aan en ga eropuit. Vanaf Eerbeek loop je zo het Nationaal Park Veluwezoom in waar je gebruik kunt maken van het Veluwse netwerk van wandelknooppunten. In het buitengebied van Brummen zijn er gemarkeerde wandelroutes van onder andere Natuurmonumenten en Klompenpaden.

Fietsen
Of je nu wilt genieten van bos en heide, je vergapen aan de prachtige landhuizen in de IJsselvallei of meer ontdekken van de geschiedenis: het kan allemaal. Vanuit Eerbeek fiets je zó de Veluwe op, waar je eenvoudig de fietsknooppunten volgt. Vanuit Brummen fiets je door het prachtige landschap  van de IJsselvallei. Natuurlijk zijn er eindeloos veel routes. Wij hebben er vast een aantal voor je geselecteerd.

Zien & doen
Maak vanaf station Eerbeek een ritje met de indrukwekkende stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij of ga de sportieve uitdaging aan op de golfbaan op Landgoed Kasteel Engelenburg. Op de Veluwe ben je natuurlijk ook nooit uitgekeken. Liever een dagje geschiedenis snuiven én shoppen? Kies dan voor een bezoekje aan een van de Hanzesteden in de buurt.
Nog meer tips én de UITagenda vind je op de vernieuwde website www.visitbrummen.nl.

Minimap Visit Brummen
Voor alle gasten die bij ons komen overnachten ligt er een handige minimap van Gemeente Brummen klaar. Hier vind je, naast de informatie over Brummen en Eerbeek, de 10 ‘niet te missen’ bezienswaardigheden, de beste wandelroutes én 3 kant-en-klare fietsroutes die je het mooist van deze omgeving laten zien!
See you in Leuvenheim 😉

Dit bericht delen