UITagenda februari

UITagenda februari

Wat is er te doen in de maand februari? Lees hier de leukste evenementen in de UITagenda van de maand februari.

3 februari – Eten bij de wijnboer
Lange tafels bij de houtkachel, samen aan tafel onbekende mensen ontmoeten… dat is het idee van eten bij de wijnboer. De wijnboer en wijnboerin zorgen weer voor een heerlijk viergangen menu inclusief bijpassende wijnen van de wijngaard. Dat is nog eens genieten! Wel even reserveren via https://domeinhoftedieren.nl/agenda/

❤️❤️❤️ 14 februari – Valentijnsdag ❤️❤️❤️
Verras je geliefde met een mooi cadeau of een bezoekje aan een romantisch restaurant.

14 februari – Museum Vol Liefde
Op 14 februari mag jij gratis jouw Valentijn/vriend/amiga of maatje meenemen naar museum MORE in Gorssel of Kasteel Ruurlo, op vertoon van een geldig entreeticket, Museumkaart, Vriendenloterij VIP-pas of CJP-pas. Volg één van de flitscolleges over liefde in de kunst. Hier hoor je in 10 minuten een boeiend kunstverhaal op zaal. En wie in de mooiste of leukste love outfit verschijnt, krijgt een Valentijnspakketje cadeau. 

10 – 25 februari – De Hoge Veluwe Erfgoedweken
In Nationaal Park De Hoge Veluwe staan kunst, architectuur en historie centraal. Tijdens deze erfgoedweken worden er dagelijks workshops, rondleidingen en excursies georganiseerd. Houd 17 februari vast vrij in de agenda. Dan kan je gratis het Sint Hubertus Jachthuis bezoeken. Hoe leuk is dat!  

22 februari – Wolven op de Veluwe
Ga mee met een gids van Natuurmonumenten en ontdek alles over het leven van de wolf in Nederland. Tijdens een mooie wandeling over Veluwezoom krijg je antwoorden op vragen als: Hoe herkennen we de sporen van de wolf? Wat kunnen we doen als we die sporen vinden? Wat moeten we doen als we een wolf tegenkomen? Meld je aan via Natuurmonumenten.

25 februari – Koopzondag
Gezellig shoppen in de oude Hanzestad Zutphen. Misschien zie je nog wat leuke items in de uitverkoop of blijf op de hoogte van de nieuwste collectie. Tussen 12.00 – 17.00 uur zijn de winkels en terrasjes geopend. En op verschillende plekken kan je zelfs gratis parkeren!

En natuurlijk zijn er nog veel meer leuke activiteiten waaronder het beklimmen van een kerktoren, een stadswandeling langs bijzondere monumenten, een bezoekje aan Nationaal Park De Hoge Veluwe of met een E-scooter door Nationaal Park Veluwezoom. Bekijk het actuele aanbod op www.visitbrummen.nl. Kortom, jij hoeft je zeker niet te vervelen tijdens jouw verblijf bij B&B Lovenem.

Dit bericht delen