Outdoor avontuur

Ben op zoek naar meer spanning en sensatie? Ook dan ben je op de Veluwe aan het goede adres. Want speciaal voor durfals heb ik een aantal interessante outdoor activiteiten op een rij gezet. Kijk maar snel…

Zweefvliegen

Ben jij helemaal weg van vliegen? Stap dan eens in een zweefvliegtuig. Op zweefvliegbasis Terlet kan je samen met een instructeur het luchtruim verkennen tijdens een kennismakingsvlucht boven de Veluwezoom, op zoek naar thermiek.


Parachute springen

Bij veel mensen staat dit op de bucketlist! Laat de adrealine door je lijf gieren tijdens een tandemsprong bij Skydive Teuge. Het is de meest eenvoudige manier om kennis te maken met parachutespringen en zeer geschikt voor als je het een keer in je leven wilt meemaken.


Karten

Word een racemonster op de baan, net als Max Verstappen, en stap in een kart op de outdoor kantbaan in Eefde.


Klimbos

Een klimbos alleen voor kinderen? Absoluut niet! Verleg je eigen grenzen, kies zelf een route en bepaal hoe hoog je wil gaan. Klim in de hoogste boomtoppen, laat je naar beneden glijden via de tokkelbaan of duik in één van de netten. Het is gegarandeerd een groot avontuur.


Ballonvaart

Ga mee op avontuur tijdens een ballonvaart over de Veluwe. Een onvergetelijke ervaring en een fantastisch uitzicht staat je te wachten! Heb je hoogtevrees? Geen probleem, de ervaring heeft geleerd dat het gevoel van hoogtevrees is verdwenen zodra de luchtballon los is van de grond. Echt waar.


“Vul je leven met avonturen, niet met dingen.”