Sauna en wellness

Relax en geniet nog meer! Maak je verblijf bij B&B Lovenem compleet met een dagje sauna en of wellness.In de nabije omgeving zijn er tal van mogelijkheden. Wat denk je hiervan?

Thermen Bussloo

Op slechts 19 kilometer afstand vind je Thermen Bussloo in Voorst, één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. Een resort met verschillende sauna’s, baden, rustruimten en een hamam voor een onvergetelijk dagje wellness. Relax…


De Veluwse Bron

Op iets meer dan een half uur rijden ligt wellnessresort de Veluwse Bron in Emst. In dit meest uitgestrekte wellnessresort van 9000 m2 vind je eveneens een groot aantal sauna’s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Pure ontspanning.


Wellness Center Bronsbergen

Iets dichter bij ‘huis’, op 10 minuten rijden, vind je Wellness Center Bronsbergen in Zutphen. Ook hier staan sauna’s, stoombaden, opgietingen, relaxen, beauty en culinair genieten centraal. Jij bent méér dan welkom in dit kleinschalige wellness center.


Sauna Lovenem

Gewoon in het schuurtje in de achtertuin vind je de privé-sauna van B&B Lovenem. Geniet van de warmte en rust in deze houtgestookte sauna en kies zelf je favoriete sauna-geur. Geen andere bezoekers, maar een sauna voor jezelf!

“Relax, life is beautiful…”