COVID-19 en je vakantie naar de Veluwe

Vanaf maart 2020 is iedereen verrast met de overheidsmaatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ik kan mij voorstellen dat jij benieuwd bent hoe je vakantie of weekendje weg op de Veluwe er nu gaat uitzien. Nederland gaat langzaam weer open! Op deze pagina vind je meer informatie over de actuele situatie in Leuvenheim en omstreken. (laatste update 28 april 2021)

Zien op de Veluwe

De doorstroomlocaties buiten zoals Burgers’Zoo en het Openluchtmuseum gaan waarschijnlijk op 19 mei weer open. Musea zoals Museum MORE en musea Zutphen kunnen met een beetje geluk op 29 mei weer open. Op de eigen website van de musea vind je meer info over het maximum aantal bezoekers en het bestellen van een online ticket.


Evenementen in de regio Brummen en Zutphen

Evenementen

Evenementen zijn vanaf 16 juni weer toegestaan. Kijk op de website van het VVV voor de planning en voorwaarden.


Restaurants

Vanaf 28 april zijn de terrassen buiten weer open van 12.00 – 18.00 uur. Vanaf 26. mei mogen de restaurants binnen ook weer gasten ontvangen. Tot die tijd zijn er voldoende mogelijkheden om maaltijden en hele menu’s te laten bezorgen. In de accommodatie ligt een lijst met restaurants.


Fietsroute rondje Posbank

Openbare leven

Het openbare leven is anders dan anders. De supermarkten zijn geopend maar er geldt een beperking van het aantal mensen in de winkel. De detailhandel is vanaf 28 april weer open zonder afspraak. Draag wel een mondkapje en houd 1,5 meter afstand. Wandelen en fietsen kan altijd!


B&B Lovenem & COVID-19

Deze B&B is klaar voor de anderhalvemetereconomie. Wij kunnen hier met gemak voldoende afstand houden, wij lopen niet met u mee naar binnen. Benieuwd naar onze spelregels rondom COVID-19? Download de COVID-19 flyer hier.


Voor nu: blijf gezond! Eet gezond, drink genoeg en beweeg voldoende om je weerstand op peil te houden.