Weekendtips voor de Veluwe van 11 t/m 13 februari

Ben jij dit weekend op de Veluwe en ben jij benieuwd wat je kan zien en doen in de omgeving van Bed and Breakfast Lovenem in Leuvenheim? Dan heb ik een paar leuke weekendtips voor je op een rijtje gezet. Zo haal jij alles uit je weekend op de Veluwe! Bekijk hier de weekendtips voor 11 tot en met 13 februari.

Tip 1: Hoge Veluwe Winterwandeling

Met deze wandeling gaat je onder leiding van een natuurgids op pad in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je hoort bijzondere verhalen over de natuur én er is een grote kans om wilde dieren tegen te komen. Hoe gaaf is dat!

Wanneer: 13 februari
Waar: Ingang N.P. De Hoge Veluwe Otterloo
Meer info: website De Hoge Veluwe

Tip 2: Open wijnproeverij in de wijngaard

Ben jij een wijnliefhebber? Dan mag je deze proeverij niet missen. In Nederlands grootste ommuurde wijngaard hoor je de mooiste verhalen over wijn, de wijngaard en nog veel meer. En je proeft de biologische wijnen van wijngaard Hof te Dieren zelf.

Wanneer: 12 februari
Waar: Wijngaard Hof te Dieren in Dieren
Meer info en aanmelden: website van Hof te Dieren

Tip 3: Stadswandeling in Doesburg

Ontdek op eigen houtje de highlights van de oude Hanzestad Doesburg. Met het handige stadswandelboekje loop je een route door de Middeleeuwse straten van het oude centrum. Naast de routebeschrijving vind je ook veel informatie over alle bijzondere plekken. Dit boekje is verkrijgbaar bij het VVV in Doesburg.

Wanneer: dagelijks
Waar: in het centrum van Doesburg
Meer info: website van Doesburg

Tip 4: Nové Realismy in Museum MORE

Primeur! Als eerste ter wereld toont Museum MORE een groot overzicht van kunst uit Tsjecho-Slowakije van 1918 tot 1945. Naast deze bijzondere tentoonstelling zie je ook nog de realistische kunstwerken van Arjan van Helmond en de eigen collectie van MORE. Kijken dus.

Wanneer: vanaf 6 februari tot en met 8 mei
Waar: Museum MORE in Gorssel
Meer info: website MORE