De Hoge Veluwe is TOP

Het stond al lang op mijn lijstje: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is zo’n bijzonder park dat je hier gerust een hele dag kunt doorbrengen.

De Hoge Veluwe is een park vol wandel- en fietsroutes, wilde dieren, natuurobservatieposten, het Kröller-Müller museum, een beeldentuin, het Sint Hubertus jachthuis, de Kijk Uit Attention, een ondergronds museum (Museonder), op safari met de boswachter en diverse workshops.

Zelf heb ik een rondleiding in het Sint Hubertus Jachthuis geboekt. Ik was zo benieuwd naar de verhalen over Anton en Helene Kröller-Müller. En ik was natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar het gebouw zelf. Maar de verhalen van de gids maken het plaatje compleet.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden?
> Lees hier hoe jij een dag op De Hoge Veluwe kunt beleven