Ontdek de Veluwe, kom naar de Veluwezoom

De Veluwe is een hele populaire vakantieregio.
Dat is niet voor niets want er valt zoveel te beleven tijdens een vakantie op de Veluwe.

Ontdek de natuur
Met Nationaal Park Veluwezoom en Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek kan je genieten van de rust en ruimte. Je kan hier eindeloos wandelen op de Veluwe. En wil je liever wat sneller gaan? Plan dan de mooiste routes op de fiets.

Ontdek kunst & cultuur
Kies je voor modern-realistische kunst, laat het verleden tot leven komen in de open lucht of ben je juist benieuwd naar de grootste collectie van Van Gogh? Er zijn veel verschillende musea waar je gerust een dag kan doorbrengen.

Ontdek de oude Hanzesteden
Wist je dat er flink wat oude Hanzesteden in de buurt liggen? Hoewel ze net aan de andere kant van de IJssel liggen (in de Achterhoek) ben je er in ‘no time’. Je fietst gemakkelijk naar Hanzestad Zutphen. Het historische centrum met de vele torens neemt je mee terug in de tijd. Of breng een bezoekje aan Hanzestad Doesburg en proef de Doesburgse mosterd!

Ontdek sauna & wellness
Wil je helemaal relax en ontspannen thuiskomen? Dan moet je beslist een bezoekje brengen aan de sauna. Grote sauna, beauty & wellness resorts, kleinschalige sauna’s of een privĂ©-sauna, het is er allemaal.

Wanneer kom jij de Veluwe ontdekken?