Oeps oh… verkeerde route !#?#

Wie leest bij jullie de kaart? En zijn jullie wel eens op een verkeerde plek uitgekomen omdat jullie de verkeerde route namen? Vanaf vandaag is dit verleden tijd. Hoe? Dat lees je in het stripverhaal.

> Lees hier het stripverhaal uit

Handige App
Download nu gratis de fietsnetwerk app op fietsrouteapp.nl en verdwaal nooit meer. Je krijgt altijd de juiste informatie op het juiste moment. En je kan je favoriete afstapmomenten vooraf inplannen. Hoe handig is dat!

Vanaf nu dus nog meer fietsplezier op de Veluwe. 😉

 

By Chiela

Twee weken geleden werd ik benaderd door jonge onderneemster Chiela.
Zij is specialist in vastgoedpresentatie en een ervaren digitaal ontwerper. Chiela was op zoek naar sfeervolle locaties. Wat fijn dat onze boerderijstudio bij haar in de smaak viel!

Inmiddels heeft de fotoshoot al plaatsgevonden. En echt waar…. Chiela heeft er alles aan gedaan om ‘De varkensstal’ te laten schitteren. Kijk eens wat een plaatjes! Ik ben er erg blij mee! Benieuwd wat Chiela nog meer kan? www.chiela.nl

> Bekijk hier alle foto’s ‘By Chiela’


De Hoge Veluwe is TOP

Het stond al lang op mijn lijstje: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is zo’n bijzonder park dat je hier gerust een hele dag kunt doorbrengen.

De Hoge Veluwe is een park vol wandel- en fietsroutes, wilde dieren, natuurobservatieposten, het Kröller-Müller museum, een beeldentuin, het Sint Hubertus jachthuis, de Kijk Uit Attention, een ondergronds museum (Museonder), op safari met de boswachter en diverse workshops.

Zelf heb ik een rondleiding in het Sint Hubertus Jachthuis geboekt. Ik was zo benieuwd naar de verhalen over Anton en Helene Kröller-Müller. En ik was natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar het gebouw zelf. Maar de verhalen van de gids maken het plaatje compleet.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden?
> Lees hier hoe jij een dag op De Hoge Veluwe kunt beleven